Zombie hond

 • Auteur
  Berichten
 • Lottepoes
  Gast

  Tijdens een boswandeling op een soort eiland raakten we één van onze mopshonden kwijt. We konden niet vertrekken zonder haar dus bleven we en zochten we haar. Op een gegeven moment werden we opgebeld door iemand die haar dood had terug gevonden. Ik kon haar dan zien en ze zag er vreselijk uit dood. Kort daarna kwam ze weer tot leven. Ze was een zombie geworden. Zag er vreselijk uit. Ik voelde een enorme pijn en verdriet. Op het einde van de droom bleek dat iemand die ik vertrouwde haar had gedood en zo had gemaakt opdat ik niet van het eiland zou vertrekken. Die persoon wilde mij daar houden en toen andere zombies mij wilden bijten, hielp die persoon dat wel te voorkomen.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Lottepoes
  Gast

  Ok

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De boswandeling is terug naar de natuur. Het eiland staat symbool voor eigen normen en waarden en vrij denken. Maar de honden zijn weg. Honden staan voor trouw. Je bent het vertrouwen in iets of iemand kwijt geraakt. De zombiehond leeft maar is innerlijk gebroken en gaat op de automatische piloot. Later staat de symboliek van het eiland voor isolement.

  Lottepoes
  Gast

  Er is idd een vertrouwensbreuk geweest in mijn leven, zowel met anderen als met mezelf. Een deel ervan is weer opgebouwd maar een stuk zit nog geblokkeerd. Ik zit een beetje vast op dit moment, zowel letterlijk als figuurlijk. En ik geraak nog niet verder, pas als ik dat deel dat nog geblokkeerd zit kan los krijgen.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">