Zoenen

 • Auteur
  Berichten
 • Skyler
  Gast

  Ik droomde dat ik in de zon lag op het strand met mijn vriendje, we hebben nog nooit gezoend maar toen lagen wij daar en hij zei’ ik wil je heel graag zoenen maar ik durf niet” en toen ging ik dus in leunen zo dat hij het wel durfde en toen zoenden wij maar hij wou verder en ik niet maar toen werd ik wakker en ik heb geen idee wat deze droom betekend kan iemand helpen??

  andre
  Gast

  je stinkt gewoon

  Skyler
  Gast

  Waarom krijg ik geen reactie??

  Esme
  Moderator

  Omdat niet veel mensen niet reageren op mijn uitleg.

  Sahil
  Gast

  Ik zat een keer door het Centrum van Rotterdam te lopen.in mijn droom zat ik na te denken over een meisje die in de buurt woont.ik ben verliefd op haar.ik zag toen een kleren winkel waar zij was.ze wees dat ik naar haar moest komen en ze wilde dat ik op een kruk ging zitten.toen sprak ze tegen mij en zij:”zoen mij” ik was heel bang maar toen zoende ik toch met haar. En toen gebeurde iets wat ik in mijn droom(ik dacht dat het echt was) iets bijzonders:ZE VROEG ME VERKERING!!!!.en ik schrok toen wakker.EINDE.en wat vond je(de lezer)?

  Sahil
  Gast

  Begrijpt iemand wat deze droom misschien betekent?

  Viswijf
  Deelnemer

  Hoi Skyler,

  Het zou goed kunnen dat jouw vriendje inderdaad met je wilt zoenen. Dit kun je bijvoorbeeld hebben afgelezen uit zijn lichaamstaal (in het echt, niet in de droom). Misschien durft hij dit niet te zeggen.
  Wel vervelend dat hij verder wou gaan in je droom en jij dat niet wilde. Het kan zijn dat dit jouw onderliggende angst is. Het hoeft alleen niet in het echt te gebeuren natuurlijk. Zoenen kan gewoon bij zoenen blijven en als jij niet verder wilt, is dit helemaal oké.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">