zocht mn vriend

 • Auteur
  Berichten
 • sterbloemjolanda
  Deelnemer

  Ik had een heel vreemde droom over een vriend van me, die in het echt al 25 jr. terug is overleden, was een alcoholist).

  Ik zat rustig op een kantoor te werken en toen bedacht ik, ik ga in de pauze even kijken bij Bernd; ik ging naar zn huis op drie-hoog en belde eerst aan, de deur stond beneden op een kier en ik kon dus rustig doorlopen naar boven en in de tussentijd schreeuwde ik een paar keer zn naam.

  Ik liep door naar de hoge verdieping, dat was de zolderkamer, ging toen naar links en zag 4 nogal armoedige bedden met verschillende andere alcoholistische mannen erin en in 1 bed in de rechterhoek zag ik Bernd zitten in het bed, de andere lagen gewoon te liggen in het bed. Ik schrok me echt rot en herkende hem haast niet meer; zn gezicht was heel mager geworden en hij had een spitse neus gekregen, met iets vreemds rood op de rechterkant van zn neus, het zag er niet gezond uit en nogal junk-achtig.

  Ik zag ook een bekende, die had een lange lichtbruine jas aan en die vluchte via een opening naar links toe op het zolderplatje, dat was een vierkant, nogal groot plat. Ik hield een preek tegen mn vriend dat het afgelopen moest zijn met de alcohol etc. Hij zei niets terug. Ik was echt woedend op die andere personen en VOORAL die met die bruine jas, die vluchtte naar het platje. Ik rende met een rotvaart achter hem aan en toen zag ik ineens twee jonge mooie zwarte speelse hondjes ook op het dag en een emmer met urine die gooide ik in hun richting en holde verder om die man die vluchtte te pakken, maar ineens zag ik hem niet meer, als ik hem had kunnen vastpakken, dan had ik hem over dat zolderplatje geworpen, met de nodige gevolgen, zo kwaad was ik. Erna bedacht ik maar goed dat ik dat niet heb gedaan, want dan zou ik een hoge straf hebben gekregen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">