Zelfmoord

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Nora
  Gast

  Afgelopen nacht droomde ik iets dat me met een erg oncomfortabel gevoel achterliet toen ik wakker werd.

  Ik stond tegenover een kerk waarop ik een jongen en zijn vrienden zag staan. De jongen sprong herhaaldelijk vanaf het hoogste balkon naar beneden sprong. De eerste keren landde hij gewoon weer terug op dat zelfde hoge balkon. alsof er bij de straat een trampoline stond, die hem terug naar boven kaatste. Maar ik wist dat er iets fout was en dat hij zelfmoord probeerde te plegen. De vrienden die erbij stonden deden helemaal niks, sterker nog, ze lachte hem uit.
  Ik rende de kerk in, helemaal naar boven om de jongen te stoppen. Hij zag er eng uit. Hij had gele ogen en een stukje van zijn nekwervel stak eruit. Hij was mager en helemaal wit. Ik trok hem mee naar binnen in een poging hem van de rand van het balkon af te krijgen. We liepen naar beneden. Maar toen wij beneden aangekomen waren rende hij naar buiten, naar de zee. Waar hij met zijn hoofd naar beneden op een steen sprong. Hij was toch doodgegaan.
  Ik bleef op het strand zitten en huilde. In de verte zag ik een trein, deze kwam met een behoorlijke snelheid op me af. Maar voordat hij me kon raken werd ik weggetrokken door mijn beste vriendin.

  Renatus
  Gast

  Hoi, wat een bijzondere droom. Ik denk dat je je misscheien het lot van anderen erg aantrekt zonder dat jij er iets aan kan veranderen wat je een machteloos en onrechtvaardig gevoel geeft. Je huilt in de droom misschien om dingen van jezelf die mislukt zijn of anders liepen dan gehoopt en ziet dat misschien terug in hem. Je kunt jezelf helpen door van jezelf te leren houden om hoe goed je voor anderen bent, zonder iets terug te verlangen maar omdat je het graag doet als onvoorwaardelijk liefdevol persoon.
  Droom ze 🙂 Renatus

  Charlotte
  Gast

  Ik droom al heel erg lang over de zee, vaak is rustig, heel prachtig of beetje onrustig , maar nooit voel ik onrust erover. Hoe kom dat ik al jarenlang op reis ga naar de zee in me dromen?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">