Zelfde soort droom vandaag

 • Auteur
  Berichten
 • Mel
  Deelnemer

  Goedemorgen iedereen!
  Ik wil heel graag mijn droom aan jullie vertellen, voornamelijk om te kijken of iemand misschien er een betekenis in ziet?

  Ik werd vanochtend wakker en werd mij bewust van wat ik gedroomd had, alleen was het een zelfde soort droom als ik denk ongv 2 weken geleden.
  Het gebouw was hetzelfde en ook de situatie:

  Ik ben in een gebouw met meerdere verdiepingen, op een gegeven moment moet ik vluchten voor iemand die iedereen neer wilt schieten.
  Ik ren voor mijn leven en ik ga via het balkon naar beneden en klim daarna over het hek en ren weg.
  Dit was de droom van een paar weken geleden..

  Vanacht begon mijn droom hetzelfde en vluchte ik via het balkon, het was alsof iedereen die daar was hetzelfde had meegemaakt en er nu handiger in was geworden.
  Ik stond namelijk op het balkon en werd in een seconde in een doek gewikkeld en zo uitgerold richting de grond, waardoor je zacht terecht kwam. ( ik zag alle mensen dit doen bij elkaar toen ik achterom keek, allemaal elkaar helpen met in het doek wikkelen en zacht terecht laten komen)
  Hierna zag ik een hoogzwangere vrouw die ook wilde vluchten en ik rende achter haar aan.
  Ik zag de schutter achter mij in het gebouw toen ik omkeek en ik klom over het hek en rende heel ver weg.

  Ik werd niet persé vervelend of bang wakker, het was meer de realisatie van huh dit heb ik al eens eerder gedroomd!

  Bedankt voor het lezen en ik wens jullie een fijne woensdag 🙂

  NaturalEntity
  Gast

  Soms zijn dromen een soort overlevingstraining die je gedachte met je speelt. Als je doorkrijgt tijdens de droom dat je aan het dromen bent, zou je de situatie kunnen gebruiken om de schutter te verslaan (je kan toch niet dood). En je daagt daarmee je brein uit een uitkomst te verzinnen op een scenario waar hij geen rekening mee gehouden had. Misschien door de confrontatie aan te gaan geeft dit je de antwoorden die je zoekt. Hoe dan ook, dit vergt instinctieve moed.

  In geval van een uitleg over deze herhaalde droom, is dat je zeker wel handiger ben geworden in geest.
  Meestal staat een achtervolger voor een probleem in het leven, en het feit dat een schutter een wapen gebruikt om doelen op lange afstanden te overvallen kan betekenen dat je een probleem of drama in het leven hebt ontweken dat “van ver kwam”. Niet per se letterlijk ver in afstand maar ver in gedachte (waar je niet zo één twee drie aan denkt).

  De overige mensen in je droom kunnen een weerspiegeling zijn van jezelf die (met hun situatie van probleem) ook of niet wisten te ontsnappen aan een naderend gevaarte.
  De zwangere vrouw die je zag ontsnappen is een deel van jou, die “zwanger” als thema had. Deze schijnt ook succesvol ontsnapt te zijn.

  Het doek dat je naar de grond rolde is een metafoor voor de methode en het gemak waarmee je deze problemen vermijdt. Neem het niet als vanzelfsprekend, maar bedenk je waar het doek in je leven echt voor staat.

  Het springen over het hek moet je ook proberen op deze manier te ontleden. Je ontsnapping had duidelijk meerdere obstakels die je overwonnen hebt.

  Anyways, bedankt voor het delen van je droom Mel. Misschien heb je hier wat aan <3

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">