zeehond

 • Auteur
  Berichten
 • Emmmzzz
  Gast

  Hooi!
  Vannacht droomde ik dat ik op een eiland was en ik zat aan het water. Om me heen stonden/zaten er allemaal mensen.
  Opeens kwamen er allemaal zeehonden uit het water. Er kwam er één naar me toe. Eerst was ik een beetje bangig, maar daarna voelde het vertrouwd. Ik ging met het dier in het water en ik mocht op zijn rug. Het dier zei tegen me dat ik hem goed moest vast houden.
  Ook veranderde zijn hoofd af en toe in het hoofd van een mens. Op een of andere manier kon ik ook onderwater ademen, dus nam de zeehond me mee onderwater (voor een korte tijd). Oja, er waren ook veel mensen gewoon aan het zwemmen. Ik zag maar een paar mensen die ook met een zeehond aan het zwemmen waren.

  Ik vond het best een leuke droom, maar ik heb werkelijk geen idee wat het kan betekenen.
  Aangezien het niet gebruikelijk is om op de rug van een zeehond te liggen/zitten.

  Heeft iemand een idee?
  Emma

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Emmmzzz
  Gast

  Jaa zou graag willen dat je m analyseerd!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een eiland staat voor ontspanning en gemak. Het water voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet.

  De mensen is de maatschappij. Een zeehond in je droom verwijst naar speelsheid en je vermogen om verschillende ideeën en gedachtes te gebruiken en op te nemen in een situatie. Zeehonden zijn een symbool van geluk, succes en spiritueel begrip. De manier waarop je met zeehonden omgaat in je droom is ook de manier zoals je met mensen omgaat. Je bent rustig, empatisch en heel sociaal. Zwemmen staat in deze droom symbool voor duiken in andermans gevoelens.

  Emmmzzz
  Gast

  Opzich herken ik mezelf wel in deze droom. Ik voel me ook ontspannen en gewoon fijn. Alleen heb ik nog niet echt het geluk en succes in mijn leven gezien, haha. Maar dat komt wel :P. Ook ben ik inderdaad rustig, maar ga wel graag met mensen om.

  Super bedankt!!!

  Liefs, Emma

  Esme
  Moderator

  Jammer dat het niet over rozen gaat. Maar je kan je van binnen ook gelukkig voelen. Het gaat er ook om, hoe mooi je bent van binnen. Dat komt in de droom naar voren.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">