Wormen uit benen trekken

 • Auteur
  Berichten
 • Roosje84
  Gast

  De laatste tijd onthou ik plots vaak dromen en die zijn erg bizar.
  De laatste ging zo:
  Ik was in de tuin van mn partner toen ik plots een dikke lange worm (+/- 10cm) uit m’n been (thv scheenbeen) zag komen. Ik schrok en trekte er verschrikt aan. Tot m’n verbazing kwam de worm er vlot uit. Toen zag ik een andere worm uit m’n ander been komen, aan de binnenste zijde van m’n kuit. Ik voelde een lichte paniek (maar ook niet doodsbang). Toen kwam m’n partner plots in beeld en die begon heel rustig de wormen eruit te trekken, ik deed met hem mee (hij bracht zijn rust over op me). We zaten buiten op de grond van zijn terras, de wormen er een voor een uit te trekken. Er heerste vooral een gevoel van rust, maar toch verbazing. De ene worm kwam na de andere, ik zag ze van onder m’n huid komen naar de 2 openingen in m’n benen. Opvallend was dat het erg kleurrijke wormen waren, felle kleuren, fluoriserend (blauw, groen, geel, rood). Iedere worm had verschillende kleuren op zich, versierd met witte strepen, stippen of een patroon in witte lijnen. Precies of ze hadden ook een gezichtje (smiley). Ik vond ze mooi. De tientallen wormen die we eruit gehaald hadden bleven als een wirwar door elkaar krioelen langs m’n benen, langs m’n handen, op de grond. Ik werd het precies wat beu omdat er geen einde aan kwam. Toen besloot ik om weg te gaan, ging het huis (de tuin uit). Ik weet niet precies waar ik dan plots was, ik denk m’n eigen huisje (ik verhuis binnenkort naar een eigen stekje). Ik was er alleen, wandelde wat rond. Ik dacht dat de wormen gestopt waren, hier en daar kwam er nog één uit (uit elk been 1 worm), ik trok die er gewoon rustig uit. En toen stopte het. Er kwamen geen wormen meer uit.
  Dit is dus geen echte nachtmerrie, wel heel bizar. Ik wist niet waar ik deze moest plaatsen in het forum.

  De droom ervoor was deze:
  Ik was in de tuin bij m’n partner toen ik aangevallen werd door een zwarte kip (zijn zwarte kip? Dat weet ik niet zeker). De kip liep achter me aan en besprong me op m’n rug. Die pikte heel hard in m’n rug, bleef pikken… Ik voelde heel veel pijn, ik voelde bij het ontwaken precies echt de pijn. M’n vriend stond in m’n droom te kijken, maar wou niet helpen.

  De eerste droom:
  Ik was in het huis van m’n partner. Het krioelde er van de vogelspinnen. Ik zag overal een grote vogelspin lopen, op de muur kruipen, bengelen heen en weer aan een spinnendraad, springen van de ene plek naar de andere… Ik was een beetje bang, duidelijk op m’n ongemak, maar ik was niet in paniek en vluchtte niet weg, ik bleef kijken en bleef op m’n hoede. Ik denk ook dat het jongste zoontje van m’n partner op het einde aanwezig was en dat ik hem probeerde op zijn gemak te stellen door zelf zo rustig mogelijk te blijven.

  Heel bizar allemaal. In 2 weken tijd 3 dromen. Gaan allemaal over dieren en spelen zich af in het huis/tuin van mijn partner. In de droom van de wormen en vogelspinnen was er geen paniek, in de droom van de kip levendige pijn op m’n rug.

  Ik ben echt op zoek, waarom heb ik deze dromen? Anders onthou ik nooit dromen (sinds tienertijd geleden)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">