wolk is omgekeerd grasveld

 • Auteur
  Berichten
 • Aurooraa
  Bijdrager

  Een hele donkere, zwarte wolk hing in de lucht en kwam mijn kant op. Ik dacht dat het zou gaan regenen. Toen de wolk dichterbij kwam was het helemaal geen wolk, hij kwam steeds lager en lager en toen zag ik dat het ’n dikke plak aarde met gras was. Het gras zat aan de onderkant. Omdat het omgekeerde grasveld steeds lager kwam, bleef ’n hele grote plak hangen achter de afscheiding van mijn terras en lag dus bij op de grond. Ik dacht op dat moment van dat komt goed uit, dat kan mooi in mijn voortuin want daar zit heel veel onkruid in.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Esme
  Moderator

  Een donkere wolk staat voor een depressie. Onkruid zijn irritaties. Er is verversing nodig om een nieuwe start te maken. Het gras zorgt voor motivatie van successen behalen. De mooie voortuin staat voor rust. Door een positieve instelling komt het goede jou kant op.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Aurooraa
  Bijdrager

  Dankjewel!

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">