Wolf en mijn kat

 • Auteur
  Berichten
 • Jinx
  Gast

  Ik zou graag de betekenis willen weten van mijn nachtmerrie,
  Ik was in het bos daar zag ik ineens een wolf voor mij staan ik probeerde stil te blijven staan maar hij kwam steeds dichter bij, achter mij was een hoge boom ik klom er in heel hoog bijna in de top. De Wolf sprong om de boom heen naar boven bijtend en happend met zijn scherpe tanden ik probeerde de wolf te ontwijken door in de top van de boom heen en weer te bewegen, natuurlijk kunnen wolven niet zo hoog springen maar in mijn droom wel. Op en geven moment had hij mij te pakken en nam mij mee naar beneden uit de boom ik vocht tegen de wolf en probeerde hem met een tak te slaan ineens veranderende de wolf in mijn eigen grijze kat en zag dat ik hem verwond had. Ik vond dit zo zielig mijn arme lieve kat stond daar met tranen in zijn ogen en een bloedneus. Ik krijg er nog een rot gevoel van. Toen werd ik wakker en ben gelijk gaan knuffelen met mijn kat. Het leek zo echt dat ik er helemaal van in shock was. Wat kan deze droom betekenen?

  Esme
  Moderator

  Een nachtmerrie komt voort uit stress. Het bos staat symbool voor vernieuwing en vergankelijkheid. De wolf is een beeld van je dierlijke instincten. Er is een oncontroleerbare macht of situatie in je leven (vecht tegen wolf). De boom staat voor aarden, maar de wolf klimt naar boven en zweeft als het ware. In het leven kun je dingen groter maken, dan ze zijn en krijg je er geen grip op. Het lijkt alsof je spijt hebt van je daden of benadering van situaties.

  Jinx
  Gast

  Wat mooi omschreven esmee ik kan mij daar wel in vinden bedankt voor je bericht!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">