Wolf

 • Auteur
  Berichten
 • Kiara
  Gast

  Ik zag iemand die half wolf, half mens was. Dus een mens die heel harig was, zoals uit weerwolf verhalen, maar dan met kleden aan. Wat betekent dit?

  Kiara
  Gast

  Met kleren aan*

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het ligt er maar aan hoe je je voelde, toen je de weerwolf in je droom zag. Een weerwolf staat normaal gesproken voor angst en onderdrukte woede. Een weerwolf is een demonisch wezen en leeft van vooral mensenvlees. Dus kan de onderdrukt woede en instincten gespiegeld worden op de mens of jezelf. Er kan een pijn zijn, waar je liever niet bij stil wil blijven staan (onderdrukken). Maar eens kan die pijn naar bovenkomen en zich ontpoppen als een monster.

  Een andere betekenis van een harig mens is mannelijke kracht. Borsthaar komt voort uit de testosteronproductie. Een hond staat o.a. voor hitsigheid. Kleren staan voor bescherming.

  Kiara
  Gast

  Dankjewel! Het komt zeker overeen met mijn woede die tot een breekpunt kan leiden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">