Witte konijn

 • Auteur
  Berichten
 • koni
  Gast

  Dit was niet echt een droom maar een soort beeld dat ik voor me kreeg toen ik net wakker was.
  Ik zag een witte konijn in een hok achter tralies.

  Voor deze ‘visioen’ droomde ik dat 2 vrienden van mij, bij mij thuis waren.
  Ze vroeger of ik mee wilden zaalvoetballen over een paar uurtjes en ik zei ja is goed.
  Het was tijd om te vertrekken, ik moest nog wat boven in mijn kamer halen.
  Mijn vrienden en mijn zusje gingen alvast via de achtertuin naar buiten en ze zouden op me wachten.
  Ik kwam naar buiten en ik zag niemand. Ze waren alvast weggegaan. Ik liep naar mijn auto en toen ik net in de auto wilde stappen
  kwam er een jongen aan die ik ken van vroeger, maar n het echte leven groet hij mij nooit. In deze droom groette hij me wel.
  Ik vertelde hem dat ik nog foto’s had van vroeger toen we in hetzelfde voetbalteam speelde, de andere jongens die ook op de foto stonden waren er opeens ook.
  Na dit gesprek belde ik de 2 vrienden op die mij vroegen om te zaalvoetballen ze namen in eerste instantie niet op, toen ze wel hun telefoon opnamen deden ze vervelend door niet duidelijk te zijn waar ik naar toe moest, ik had het gevoel dat ze me voor de gek hielden en we aan het beschouwen waren. ik werd hier boos om en toen werd ik wakker.

  ik werd wakker en sloot me ogen weer en ik zag een wit konijn in een hok achter tralies. het leek op een hok van een dierenasiel.

  Esme
  Moderator

  Konijnen staan voor vruchtbaarheid. Gekooid is gevangen, dus niet meer vruchtbaar. Konijnen horen vrij te kunnen bewegen. Wanneer je het naar jezelf mag betrekken kan dit betekenen dat je onbeperkte bewegingsvrijheid hebt. Er is iets of iemand die je wensen en doelen wat tegenhoud of voel je je tegengehouden.

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Voetballen is de competitie aangaan. Maar er is niemand die met je wilt sparren. Het lijkt wel of je niet serieus genomen wordt, want iedereen is weg. De telefoon staat voor communicatie. Het is alsof mensen je niet willen horen of begrijpen. De foto’s zijn mooie herinneringen van vroeger, die je koestert.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Koni
  Gast

  Dat van het konijn kan ik goed plaatsen..

  Dan van de telefoon en dan mensen me niet serieus nemen dat klopt ook wel.. de jongens in de droom zijn ook jongens die mij nooit serieus hebben genomen en mij altijd minder zagen/zien dan hun zelf..

  Dankje esmee

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">