Wegrennen maar het lukt niet

 • Auteur
  Berichten
 • Lieks
  Gast

  Hallo allemaal,

  In mijn droom vannacht liep ik naar buiten en opeens stond er een auto. Vanuit de schaduw zag ik dat het mijn ex was, dus ik begon te rennen terwijl ik dat eigenlijk niet wou. Zij riep mijn naam maar ik rende weg, onder een hek door. Zij ging me zoeken met een vriendin van haar. Toen begon ze me te bellen en appen. Ik appte terug “sorry ik raakte in paniek daarom rende ik weg”. Daarna gingen we facetimen en liet ze haar huidige vriendin zien die in haar lingere stond. Toen liet ze haarzelf zien en stond ze ook in lingerie, ik vond het maar raar. Toen werd ik wakker en viel ik in slaap en had ik weer een andere droom over haar. We gingen voetballen met wat vrienden en ik zat bij haar in het team. Ik was gefrustreerd want we konden niet scoren. Later gingen we spelen in drietallen en ik koos 2 andere vriendinnen uit om in een team te zitten. Toen werd ik weer wakker en viel ik in slaap weer en had ik mijn derde droom over haar. We liepen in Amsterdam met vriendinnen om een bar te zoeken om wat te drinken. We liepen een bar in, maar die was gesloten en dus ging het alarm af. Daarna liepen we weer weg en gingen we ieder onze eigen weg. Ik ging met mijn zusje naar huis en zag dat mijn ex me achtervolgde. Ik wou haar afschudden en zei tegen mijn zusje snel lopen, ze volgt ons. Toen we voor het huis waren, stond ze achter ons en ik zei tegen me zusje ga jij maar eerst naar binnen, ik bel je als ik terug ben. En toen ging ik met haar mee en werd ik wakker.

  Ik weet niet zo goed wat ik uit deze dromen kan uitmaken. Het is best raar dat ik telkens nadat ik weer in slaap val weer over haar droom? De dromen leken elkaar op te volgen. Ik hoop dat iemand me de betekenis van mijn dromen kan uitleggen.

  Heel erg bedankt alvast,
  Groetjes

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het lijkt erop, dat je je ex niet kan vergeten en komt ze naar boven in je droom. Het kan ook zijn dat ze in je waakbestaan iedere keer opduikt, waar jij geen zin in hebt.

  Voetballen is een teamsport. Hierbij werk je samen en deel je van alles met elkaar. Je ex kun je er niet bij gebruiken, want je wilt je eigen qualitytime met anderen. Je kunt haar echt niet gebruiken. Het lijkt als ze een blok aan je been is en wilt ze continue je aandacht.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">