Weeskinderen

 • Auteur
  Berichten
 • Kiara
  Gast

  Ik heb gedroomd dat ik in het dorp was waar ik vroeger een appartment had, het is een boers dorpje in the middle of nowhere. Daar in het dorp staat een internaat voor kinderen. Nu droomde ik dus dat er kinderen bij kwamen vanuit het buitenland die daar in het land asiel kregen. Uit Amerika, uit Syrië kwamen die kinderen.

  Esme
  Moderator

  Een appartement in je droom is als een jas om je heen. Het is je lichaam en je ziel. Het boerse dorpje staat voor stabiliteit en aarden. Als je droomt over kinderen verwijst dit naar je innerlijke kind, of duidt de droom op een terugkeer naar een kinderlijke staat. De droom dient als herinnering aan een periode van onschuld, puurheid, eenvoud en zorgeloosheid. De kinderen komen naar je, omdat je een grote mate van zorgzaamheid in je bezit. Je wilt graag iedereen helpen. Maar vergeet jezelf niet. Eigenlijk is het verstandig om wat meer aan jezelf te denken, dan maar anderen alsmaar gemoed te stellen. Anders loop je jezelf en voorbij.

  Kiara
  Gast

  Dankjewel! Goede uitleg gegeven!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">