Wat betekent dit?

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Allice
  Gast

  Hallo, ik zou heel graag iemand willen hebben die misschien mijn dromen(nachtmerries) een beetje kan verklaren. Een paar dan van komen regelmatig terug. Goed om te weten is dat ik niet gelovig ben maar wel geloof dat er iets bestaat. Mijn ouders zijn beide Nederlands/ Russisch maar hebben mij veel dingen mee gegeven van het hindoeïsme. Mijn vader heb ik 28 jaar niet gezien tot vorige jaar. Mijn moeder spreek ik niet meer.

  Het begint dat ik vlieg zonder vleugels met superkrachten tussen hoge gebouwen. Tijdens het vliegen zie een levens grote gouden Shiva beeld wat leeft. Als ik omhoog wil vliegen word ik door die Shiva aan mijn been naar de aarde gesmeten. (Tijdens de val zit ik een paar seconde in de oude auto van mijn moeder en stiefvader die daar tevens in de zelfde stad rijden richting de Shiva)Eenmaal als ik eindelijk land kom ik in een uitgegraven rechthoek terecht met een ketting aan mijn been. Ik wil opstijgen maar dat lukt niet. Dan word er een soort rek met bladeren over mij heen gelegd. Mijn ketting breekt en iemand (ik ken die gene niet en hij komt elke terug in mijn droom) haalt het rek met bladeren van mij af. Dan vlieg ik daaruit en is er een grote oorlog aan de gang. Samen met de man die mij red vechten we tegen wat lijkt op een soort Viking leger. En dan word ik wakker. En soms dagen of weken later komt hij weer terug. Soms met wat veranderingen en soms niet. Ik hoop dat iemand hier iets mee kan. Groetjes Allice.

  Elena
  Gast

  Kijk op deze site eens onder de zoektermen
  Vallen
  Auto
  Oorlog
  Die onderwerpen wijzen op een druk/ chaotisch leven met weinig zelfvertrouwen. Wees trots op wat je bereikt hebt ondanks de verbroken band met je ouders en zorg goed voor jezelf!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">