Wat betekenen onze dromen?

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Marie
  Gast

  Hi,

  Is er iemand die mij en mijn beste vriendin kan helpen. Het zit namelijk zo we hebben beide een erg aparte droom gehad in het zelfde ‘genre’ maar weten niet zo goed wat we ermee moeten of wat dit betekend.

  Mijn droom:

  Wij twee waren uitgenodigd door de moeder van een ‘ex’ om te komen eten, deze jongen wist dat niet en hij was boven douchen en omkleden want hij moest training geven ofzo. Toen kwam zijn huidige vriendin daar en die probeerde me enorm te vermijden, vond het enorm ‘suspicious’. Toen wij weggingen en buiten stonden met z’n moeder kwam hij naar beneden, zag mij moest lachen en kwam me gelukkig nieuwjaar wensen. Hij zei toen dat ik m’n schoenen weg moest gooien in het geval ze die op m’n Instagram zou zijn en erachter zou komen wie ik was/ dat hij vreemd gaat met mij.

  Haar droom:

  Dat ik bij een oude “scharrel” was en dat ik en mam daar sliepen en dat hij mij ontliep en niet tegen me deed praten maar we zaten ook bij zn fam aan de eettafel en hij wilde maar niks tegen mij zeggen en ik was daar kapot boos om dat die me ontliep.

  Als iemand ons zou kunnen helpen, heel erg fijn. Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">