Wat betekende deze droom?

 • Auteur
  Berichten
 • Annonniemm
  Deelnemer

  Hallo,

  Ik heb een vraagje aan jullie. Ik heb namelijk een super rare droom gehad die zo realistisch leek. Ik weet eigenlijk niet wat het betekend. Weten jullie het?

  In mijn droom was ik ’s avonds aan het gamen op m’n PlayStation in mijn slaapkamer. Alle details klopte zoals het in werkelijkheid ook is. Normaal gesproken heb ik een eenpersoo

  Annonniemm
  Deelnemer

  Sorry, ik drukte per ongeluk op het verkeerde knopje waardoor het bericht te vroeg gepost werd, en ik kan geen bewerk knop vinden.

  Normaal gesproken heb ik een eenpersoons bed, maar opeens veranderde mijn bed in een tweepersoonsbed en zat mijn trainer van de sportschool naast mij en gingen we samen gamen. Daarna vielen we allebei tegelijk in slaap. Onze hoofden vielen ook zachtjes tegen elkaar aan. Uiteindelijk sliepen we samen in een bed, mijn bed, die opeens een tweepersoonsbed geworden was. Mijn hoofd lag onderop en hij lag met zijn hoofd op mijn kaaklijn/wang. Hetzelfde als dat 2 koppels samen slapen. Toen hoorde ik opeens een soort kraak geluid en was de droom voorbij. In mijn droom zijn er wel dingen gezegd maar die weet ik niet meer precies, ze waren in ieder geval positief. Maar na het kraak geluid begon eigenlijk gelijk de volgende droom. Ik was namelijk in het huis van mijn trainer. Er leek een soort van feest gaande. Toen werd ik opeens apart genomen door een vriendin van mijn trainer(Niet liefdesvriendin), maar gewoon een vriendin en ook collega van mijn trainer. Toen moest ik me een soort gaan verontschuldigen dat we bij elkaar geslapen hadden en toen was ook die droom voorbij toen ik uitleg gegeven had. In geen van beide dromen zijn er seksuele dingen voor gekomen trouwens. Toen werd ik wakker.

  Wat zou deze droom kunnen betekenen? Waarom droom ik zoiets? Ik vermoed al wel heel lang dat mijn trainer verliefd op me is, zelfs zijn collega die in de droom voor kwam heeft het aan mij gevraagd of ik op hem was, maar ik heb nee gezegd. Zou het hier iets mee te maken hebben? Of dat het simpelweg gewoon een verwerking van gebeurtenissen was? Wat denken jullie?

  Gr Annonniemm

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Annonniemm
  Deelnemer

  Heel erg bedankt. Ik zou het te gek vinden als je hem analyseerd. Ik zal ook op de uitleg reageren. Groetjes!

  Esme
  Moderator

  Een tweepersoonsbed staat voor comfortabel zijn. Het gamen is het spel van het leven. Slapen is alles voorbij laten gaan. Je hebt geen zorgen en rust je uit en laat je ieder zijn leven leiden. Slapen kan ook niet bewust zijn van alles om je heen, net als gamen. De steekt je in een andere wereld, terwijl de wereld doorgaat. Een soort van escapisme.

  De sportleraar geeft een vak waarbij je fysiek bezig bent. Er is in deze droom ook fysiek contact met elkaar. Op de wangen geeft men een zoen. Kaken staan voor kraken of vermalen. Vermalen staat voor piekeren of tobben in je bed. Het feest is je dompelen in het feestgebruis. Even alles vergeten. Net als het slapen. De vriendin die kritiek in je droom over je uit komt met een gerucht. Je droomt over je trainer, omdat het een soort verwerking is van het gerucht dat hij verliefd op je is. Daar ben je gevoelig voor.

  Annonniemm
  Deelnemer

  Oké heel erg bedankt Esmé! Er staat alleen wel 1 fout in mijn verhaal, en dat is dat er staat: 2 koppels. Maar het moet 1 koppel zijn. Maar nogmaals bedankt!

  Groetjes!

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">