Wakker van geluid uit droom en geluid gaat niet weg

 • Auteur
  Berichten
 • Meisjemeisjemeisje
  Gast

  In mijn droom wandelde ik over straat, ik zag daar een hele grote hond staan. Het was een blindegeleidehond van ongeveer 1,5 meter groot. Zijn baasje kende ik toevallig dus ik nam hem mee naar zijn huis. Op de deur van het huis stonden wekkertijden (van dat woord had ik nog nooit gehoord in het echt maar in mijn droom waren het de tijden waarop iemand wakker werd). Toevallig had ik mijn wekkertijden ook bij me en ik ging de wekkertijden vergelijken. Ineens ging de wekker in het huis. Ik schrok toen wakker en zat rechtop in mijn bed bij te komen van het geluid uit mijn droom. Het was een soort deuntje van 2 tonen. Ik wilde weer gaan slapen maar dat lukte niet, het geluid bleef maar door gaan in mijn hoofd, ook met oordoppen in ging het maar door. De rest van de nacht heb ik niet meer kunnen slapen.

  Esme
  Moderator

  Als je droomt over een straat, symboliseert deze je levenspad. De hond staat voor trouw en voor begeleiding. Hij is zo groot, omdat je momenteel graag hulp ontvangt. Wekkertijden staan voor plannen. Het is nodig om structuur te krijgen. Het deuntje met 2 tonen is als een soort geluidshallucinatie. Het is net als een liedje die in je hoofd draait. Het betekent dat je bepaalde situaties of gevoelens moeilijk los kunt laten.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">