Wachtende trieste Maltezer voor een poort

 • Auteur
  Berichten
 • De Smet Hugo
  Gast

  Vannacht droomde ik van een wachtende trieste hond van het ras Maltezer. Hij zat te wachten voor een grote poort. Toen ik aankwam strekte ik mijn armen uit en het hondje kwam in mijn armen. Ik zag ook een grote drol? Daarna bevond ik mij in een gevangenis waar ik steeds exponentiële strafvermindering kreeg samen met alle andere gevangenen…..

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een Maltezer is een gezelschapshond. Honden staan symbool voor trouw. De triestheid van de hond is een spiegel van je emotie en wil je heel graag naar buiten. De poort staat voor een overgangsfase en nieuwe kansen. Een drol is afval en heeft te maken met nare herinneringen. Momenteel kun je niets anders dan afwachten en doen wat je moet doen. Het vraagt om veel geduld. Focus op positieve dingen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">