Waarzegster

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • WiebenikBenjamin
  Gast

  Ik had een vreemde nachtmerrie. Ik heb normaal nooit echte nachtmerries. Enge dromen wel, maar dit was anders. Een waarzegster kwam op mijn pad toen ik mijn droom-krachten aan het gebruiken was (een soortvan lucide dromen). Ze was heel creepy. Ze had een capuchon op en het leek alsof haar huid een beetje aan het vergaan was. Het leek wel alsof ik de waarzegster eerder heb gezien of gesproken in mijn dromen. Ze sprak tegen mij alsof ik haar al kende. En zo voelde het ook voor mij. Ik was niet blij om haar weer te zien.

  Er was onweer en het was een beetje donker. Ze vertelde heel heftig “ze komt eraan, ze komt”. Ik wist niet wie ze bedoelde. Ze wilde dat ik haar iets van bepaalde informatie zou geven. Maar ik werd boos omdat ze zo vaag deed tegen mij. Toen werd alles pikdonker. Ze liet mij zien wie er aan kwam. Ik kon het niet goed zien maar het was een demoon. Heel eng. Ik voelde dat mijn hele lichaam begon te beven. Mijn huid leek wel te vibreren. Toen wilde ik wakker worden. Dat lukte even niet maar snel lukte het wel.

  kaylee
  Gast

  Wat betekent een droom over een waarzegger of paragnost?
  Een droom over een waarzegger of paragnost symboliseert angst en bezorgdheid over de toekomst. Je hebt problemen met controle of controle loslaten en een sterk verlangen om het onbekende te kennen.

  Wat betekent een droom over een demon?
  Een droom over demonen geeft aan dat je last hebt van angst, emotioneel leed of fysiek misbruik in je leven, of dat je iemand anders emotioneel of fysiek schaadt. Deze droom kan ook symbool staan voor onwetendheid, negatieve gewoontes en je schaduwkant. Of deze droom kan een geheim uit het verleden vertegenwoordigen dat je achtervolgt.

  Wat betekent een droom over donder horen?
  Een droom waarin je de donder hoort staat voor een gewelddadige uitbarsting van woede en agressie. Of deze droom is een waarschuwing dat je moet opletten en een aantal belangrijke levenslessen moet leren. Deze droom kan ook voorspellen dat er op zakelijk gebied een verandering aankomt.

  Wat betekent een droom over bliksem?
  Een droom over bliksem of een blikseminslag staat voor een plotselinge bewustwording, inzicht, spirituele openbaring, waarheid en zuivering. Of deze droom impliceert een schokkende wending van de gebeurtenissen. Er zijn vele krachten die je leven beheersen en die buiten je macht liggen en zelfs destructief zijn.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">