Waarzegster

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Benjamin

  Ik had een vreemde nachtmerrie. Ik heb normaal nooit echte nachtmerries. Enge dromen wel, maar dit was anders. Een waarzegster kwam op mijn pad toen ik mijn droom-krachten aan het gebruiken was (een soortvan lucide dromen). Ze was heel creepy. Ze had een capuchon op en het leek alsof haar huid een beetje aan het vergaan was. Het leek wel alsof ik de waarzegster eerder heb gezien of gesproken in mijn dromen. Ze sprak tegen mij alsof ik haar al kende. En zo voelde het ook voor mij. Ik was niet blij om haar weer te zien.

  Er was onweer en het was een beetje donker. Ze vertelde heel heftig “ze komt eraan, ze komt”. Ik wist niet wie ze bedoelde. Ze wilde dat ik haar iets van bepaalde informatie zou geven. Maar ik werd boos omdat ze zo vaag deed tegen mij. Toen werd alles pikdonker. Ze liet mij zien wie er aan kwam. Ik kon het niet goed zien maar het was een demoon. Heel eng. Ik voelde dat mijn hele lichaam begon te beven. Mijn huid leek wel te vibreren. Toen wilde ik wakker worden. Dat lukte even niet maar snel lukte het wel.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">