Vuur/Vreemdgaan partner/Wedstrijd

 • Auteur
  Berichten
 • N.
  Gast

  Ik droomde erover dat we (mijn vriend en ik) met een groep waren in een Apartementen complex/flat. Een vriendin vanuit onze vriendengroep was daar ook. Alles vloog in de fik. Behalve ons appartement. En terwijl ik daar achterkwam en me omdraaide zag ik dat mijn vriend met die vriendin van ons aan het zoenen was. Ik ging weg volgens de standaard veiligings route zonder iets te zeggen. Toen kwam ik in een soort wedstrijd je kon een bidon winnen. (Super apart) maar ik deed mee. Wat had ik te verliezen. We moesten vechten karate achtig. Ik won. Ik zag mijn (ex-)vriend? Aan de bar zitten daar met wishkey achtig iets. Ik won die bidon en liep weg van alles. Super rare droom. Als iemand mij wat duidelijkheid kan geven zou dit fijn zijn.

  jan123
  Deelnemer

  Een flat voelt voor mij als heel druk zijn in je hoofd. Het vuur de brand is een transformatie proces. Het maakt schoon, het verteert alles tot as.

  Je ziet je vriendin zoenen, je loopt weg via de ontsnappingsroute.
  Klinkt misschien wazig maar het zoenen staat voor mij het verenigen van mannelijke en vrouwelijke aspechten van jezelf. Zoals bv gevoel en kracht, intuittie en verstand. Hierbij lijk je, in je gevoel iets weg te geven. Je laat toe dat je vriendin met jouw man zoent. Vreemd gaan staat hier voor een verlangen tussen je innerlijke vrouw en man.

  De wedstrijd is een krachtmeting, en de prijs is een bidon. Een bidon houd water , levensenergie vast. Het is herstellende energie.
  Jouw mannelijke kant zit met iets verdovends, whisky aan de bar.

  Wat de droom precies betekend kan ik je niet vertellen . Het zijn bepaalde aspecten die ik zie als verlangen tussen compleet zijn. Maar het zou ook niet zo goed iets heel anders kunnen betekenen. Ik ben er niet zeker van. Het heeft met in je kracht staan te maken. Voor mijn gevoel heb je ook veel kracht. Ik kan het verder ook niet aan elkaar plakken

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De brand in deze context staat voor vuur en passie. Alleen jullie appartement vat geen vlam. Je zou kunnen zeggen, dat jullie dat temperament niet hebben, omdat je appartement niet in de fik gaat. Het appartement, jullie space, blijft veilig. De relatie heeft een stabiele factor. Je vriend gaat in je droom vreemd, maar dat is slechts een angst. Deze wordt uitgebeeld in de droom. Je loopt de standaard veiligheidsroute en gaat alles verder goed. De wedstrijd win je. Hiermee sta je in je eigen kracht en kun je je zelfstandig heel goed redden.

  N.
  Gast

  Dankjulliewel! Dit heeft wel iets logisch. Bedankt!

  jan123
  Deelnemer

  Hoi N.

  Kun je ook aangeven wat je logisch vind?

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">