Vriendinnen met vriendin van ex

  • Auteur
    Berichten
  • Jddl
    Deelnemer

    Paar maanden geleden is mijn relatie verbroken en vlak daarna heeft mijn ex iemand nieuw gevonden. Hoe erg ik het hem ook gun en hij vrienden met mij wilde blijven, ben ik dit zelf nog steeds aan het verwerken en heb ik het contact verbroken.

    Nu heb ik van de week een droom dat ik via de app contact had met de vriendin van mijn ex en dat we met zijn drieën naar de bios gingen als vrienden. In de bioscoopzaal zaten zij achter mij dicht tegen elkaar aan. Vervolgens keek ik via mijn ‘selfie lens’ naar achteren en gaf de vriendin van mijn ex vol overtuiging een kus aan hem, die hij ook met liefde gaf, maar in mijn ogen wel ongemakkelijk toen hij mij zag kijken. Ik voelde in mijn droom hier helemaal niks bij, geen emotie. Terwijl ik de hele dag erna over de droom heb nagedacht en toch ook verdriet heb nu ik aan het beeld denk van die kus.. Wat betekend deze droom, wat is de boodschap? Ik wil het graag weten, want kan mij verder geen details van kleuren of objecten herinneren.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">