Vriendin krijgt relatie

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem
  Gast

  In mijn droom kwam mijn beste vriendin naar mij toe om te vertellen dat ze goed nieuws had. Ze vertelde toen dat de jongen die ze leuk vind haar had verteld dat hij haar leuk vind ook al kennen ze elkaar niet goed. Hij zei dat hij gewoon voelde dat het liefde op het eerste gezicht was! En zij voelde precies hetzelfde. En toen heeft ze dus gezegd dat ze hem ook heel leuk vond en toen kregen ze een relatie! Weet iemand toevallig of deze droom iets van een betekenis heeft want dat lijkt mij heel leuk om te weten.

  EsmeEsme
  Moderator

  Momenteel speelt het bij je. Jongens ben je gewoon interessant gaan vinden en droom je over soaps met vriendinnen en bekenden. Het heeft eigenlijk niet veel betekenis. Dromen zijn verwerkingen van het dagelijks leven, situatie of lastige dingen. Relaties zijn ook spannend. Of heb je het gevoel dat het een voorspellende droom is?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">