Vreemde tuincentrum droom

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Antje
  Gast

  Zo’n anderhalve week geleden had ik een vreemde en rommelige droom. Vanuit een andere droom die ik al vergeten ben kwam ik hierin terecht. Ik weet nog wel dat er een doorgang was van de ene naar de andere.

  Enfin ik kwam in een Amerikaans tuincentrum terecht. De caissière liet mij langs de kassa naar binnen. In omgekeerde volgorde dus. Deze doorgang was krap. Mijn steenkolen Engels werd gelukkig begrepen.

  In het tuincentrum zag ik in ieder geval grote witte bloemen bij waterpartijen. Ook liep ik op den duur langs een hek links waartegen blad groeide. Tussen dit blad zat een groene slang die van pluche leek. Daar vlak naast een uit de kluiten gewassen groen/grijze jonge vogel met dons haar.

  Terwijl ik liep zag ik nog aardbeien. Ook proefde ik een braam die wat bitter was. Mijn algehele gevoel tijdens dit alles was neutraal.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">