Vreemde droom met veel geweld

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Louisa
  Gast

  Disclaimer: er gebeuren nogal heftige dingen in de droom, dus wees voorbereid.

  Ik had vannacht een droom waarbij ik 100% puur toeschouwer was. Ik zag dus alles gebeuren van een afstandje zonder dat ik zelf deel uitmaakte van het verhaal.

  Ik droomde over een man die werkte in een groot landhuis en daar veel aanzien had. Hij was getrouwd, maar ging vreemd met een model. Zijn vrouw kwam erachter en confronteerde hem. Dit liep uit op een heel gewelddadige scene waarbij de man zijn vrouw meerdere malen hard met haar hoofd tegen een kast smeet. Ze brak haar nek en viel neer op de grond, maar wist nog net bij het vallen de man zó’n harde trap te geven dat hij zwaargewond raakt en ineen zakte. De vrouw, die op de grond lag met een gebroken nek, moest nog even heel hard wraakzuchtig lachen dat hij nu zijn verdiende loon had.

  Daarna zag ik de man in een rolstoel in het landhuis. Hij had een dwarslaesie na het gevecht met zijn vrouw en werd nu verzorgd door de eigenaren van het huis, die medelijden met hem hadden dat hij zo afgegleden was. In de laatste “scenes” van mijn droom zag ik hem eenzaam door de gangen van het huis rollen in zijn rolstoel.

  Het aparte was dat ik echt puur en alleen toeschouwer was in deze droom en niet zelf een personage in de droom was, wat normaal gesproken bij mij eigenlijk altijd wel het geval is. Het was ook een duidelijk verhaal met een begin en een einde en ook dus opvallend gewelddadig. Iemand die hier wat van kan maken?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">