Vreemd bioscoop moment

 • Auteur
  Berichten
 • Marjotje84
  Deelnemer

  Afgelopen nacht heb ik gedroomd.. meestal merk ik niet dat ik droom of ben ik ze snel weer vergeten… maar deze droom houdt me de hele dag al onrustig. Opzich stelt het niet zoveel voor van wat er gebeurt maar die onrust blijft me bezig houden.. misschien kunnen jullie me helpen deze uit te puzzelen, zodat ik het mischien een plaatsje kan geven.

  In mijn droom gaan mijn vriend en ik naar de bioscoop. Voordat we daar aankomen, komt mijn vriend een oude vrouwelijke bekende tegen. Volgens mij was ze alleen. Want wanneer we aankomen in de film zaal gaat mijn vriend op de stoel zitten, dan die vrouwelijke bekende en daarna ik. Ze zit dus letterlijk tussen ons in. Daarnaast zit mijn vriend de hele tijd met zijn arm om haar heen. Ik voelde me verlaten en alleen. Op een gegeven moment zei ze tegen hem: ga jij eens even weg. Ik roep direct: ik wil wel wisselen hoor van plaats. Waarop de oude bekende en ik maar wisselen van stoel. Mijn vriend zijn reactie was alsof het allemaal heel normaal was.. vervolgens wordt ik wakker en laat het me vandaag niet los.

  Iemand die me kan helpen?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">