Vragen om werk

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Tamara
  Gast

  Hi,

  Vannacht droomde ik dat ik naar het huis van mijn business coach ging.
  Het huis was echt zo groot als hij eerder al vertelde in de sessies ( klopt ook in werkelijkheid)
  Eenmaal op zijn kantoor vertelde ik hem dat ik zo graag in mezelf wil investeren zodat mijn bedrijf groeit, maar dat ik door geld tekort maar weinig kan. (In mezelf investeren en geld tekort klopt in werkelijkheid ook)
  Uiteindelijk gaf ik hem een knuffel terwijl hij achter zijn computer zat. Dus ik sloeg mijn armen om hem heen via de rugzijde. En vroeg hem of ik niet een half jaartje zijn administratie kon doen ofzo zodat ik extra geld heb om wel te kunnen investeren in mezelf.
  Hij zei dat hij dacht dat dat wel moest kunnen. En toen werd ik wakker.

  Groeten
  Tamara

  Cin
  Gast

  Hoi Tamara,

  Sinds kort oefen ik met droomduiden voor een ander. Ik hoop dat ik je op weg kan helpen.

  In jouw droom lees ik dat er overeenkomsten zijn met de werkelijke situatie. Een huis in een droom weerspiegelt de ziel/lichamelijke/geestelijke toestand van de dromer. Dit huis is van jouw business coach en wordt in jouw droom gemanifesteerd als groot (imposant misschien wel), zoals de business coach jou heeft verteld in de echte wereld. In de droom klinkt het alsof je tegen de persoon opkijkt bij wie je op bezoek gaat. Het huis lijkt hier een weerspiegeling van te zijn. Maar let op…schijn kan bedriegen.
  De knuffel in je droom geeft aan dat je bescherming en troost bij hem zoekt. Wat opvallend is is dat hij vooruit blijft zitten en jij degene bent die de knuffel geeft, de knuffel wordt niet fysiek beantwoord. Je spreekt je wensen uit, je verlangens. Je stelt een vraag, een gedachte waar je misschien in het echte leven ook wel mee speelt, en hij beantwoordt deze verbaal met een ‘ja’. Dat de knuffel niet beantwoord wordt staat denk ik voor de onzekerheid die achter je vraag en verlangen zit. Je binnenste hoopt dat hij je kan en wil helpen, maar ook is er de angst voor een afwijzing.

  Hopelijk kun je er iets mee.

  Liefs,
  Cin

  Tamara
  Gast

  Wauw, hier kan ik wat mee. Dankjewel!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">