Vorige woning

 • Auteur
  Berichten
 • Ellenk
  Deelnemer

  Goeiemorgen,
  Ik droomde dat ik in mn vorige woning zat op de bank met mn vriend.ik dacht eerst waarom heb ik deze woning nog niet opgezegd ze hebben ook helemaal geem huur gerekend al die tijd weten ze wel dat ik hier nog spullen heb staan.straks moet ik terug betalen.ik bedacht me de laatste spullen weg te halen en de sleutel in te leveren en te zeggen dat de sleutel vergeten was in te leveren.ik keek naar mn vriend en wou zeggen dat we nog in ons oude huis zaten.ik kreeg door van binnen dat ik dat niet moest doen omdat we in een droom zaten en hij dan zou verdwijnen.
  Ik zei het toch en langzaam zag ik eerst zn hoofd toen de rest onzichtbaar worden.

  Wat zou dit betekenen?
  Groetjes Ellen

  Esme
  Moderator

  De vorige woning in droom, betekent dat zaken uit het verleden aan het overdenken bent. Je houdt nog wat vast, wat je niet kunt loslaten. Tegelijkertijd ben je bewust, dat je droomt. Dat is lucide dromen; https://nl.wikipedia.org/wiki/Lucide_droom. Hier kun je goed gebruik van maken.

  Ellenk
  Deelnemer

  Dankjewel Esme!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">