voorspellende droom?

 • Auteur
  Berichten
 • ace
  Gast

  Beste,

  Een drie dagen geleden had ik een droom die me nog steeds bezig houd

  Ik was op een station en ik ree in een rolstoel, wetende dat ik niet invalide ben, en er waren twee roltrappen.

  Eentje voor omhoog en de andere voor omlaag. Voor me ging een iemand in zijn rolstoel van de roltrap af.
  Een andere, dus tweede man, zat te wachten in zijn rolstoel om de volgende te zijn om van de roltrap af te gaan.
  Ik kroop gauw voor en was de de middelste, en voordat de laatste onder waren racede we verder na een grote ‘openbare wc ruimte’-achtig iets.

  Echter er waren geen wc’s enkel een grote zaal met heel veel wasbakken, en er was een vrouw met een hele opvallende dikke kont.
  De conversatie met de vrouw heb ik helaas niet onthouden.

  Wat wel opviel is voordat ik met de vrouw ging praten probeerde ik te drinken uit een wasbak in het midden, er was een ring van wasbakken in het midden van de ronde zaal, maar er kwam geen water uit de kraan, waarop ik doorliep na een kraan(wasbak) die aan de wand rondom hing.
  Hier kwam wel water uit, wat dus mijn dorst leste.

  Vervolgens, in dezelfde nacht maar of een andere droom of een plotselinge wisseling kwam ik in een soort scheikunde/techniek lokaal/werkplaats achtig iets. Ik legde daar een mooie vrouw mijn visie uit over quantum physica, welke overigens gebaseerd was is op Nicolá tesla en andere uitvinders (free-energy-info.tuks.nl), om vervolgens na dagen later terug te komen, althans zo voelde het, om tot mijn stomme verbazing er achter te komen dat ze al ‘mijn visies’ uit aan het werken in whiteboards en tekeningen.

  Het gevoel wat ik had/heb was mijn stomverbazing dat iemand eindelijk oprecht geïnteresseerd was.

  In eerdere dromen ben ik al tot de overtuiging gekomen dat het werkt, en dat ik een eikel ben dat ik er simpelweg niets mee doen in het ‘echte leven’. Althans deze collectieve realiteit die wij met onze gedachtes/dromen zowel beïnvloeden zoniet dan wel scheppen

  Hartelijk bedankt voor het lezen

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De rolstoel staat voor een handicap. Twee staat voor dubbele zwakheid. De roltrap is een machine die je passief maakt. Je wacht af met bewegen (handelen), wanneer dat echt nodig is. De ruimte waar je naartoe gaat heeft als functie je te reinigen. Het kan ook gaan om een geestelijke douche. Dorst lessen is één van je primaire behoeftes. Je zou op zoek kunnen zijn naar inspiratie, motivaties of een zetje in de rug. De werkplaats staat symbool voor werken en ontwikkelen van je vaardigheden. In de natuurkunde vinden we transformatie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">