Vondeling baby

 • Auteur
  Berichten
 • Britt
  Gast

  Beste allemaal,
  Vannacht had ik (vond ik) best een intense droom.. Ben zelf erg benieuwd naar de achterliggende gedachte.

  Ik kwam thuis met de auto en er was een mevrouw die op dat moment de kinderwagen achter liet. Ik vroeg haar: u komt wel terug toch? En ze reed zelf met de auto weg.

  Daarna heb ik de kinderwagen naar binnen gereden en er zat een schattig jongetje in. Ik heb wat gewacht en toen gekeken naar zijn kleertjes. Zijn voetjes waren koud dus ik deed z’n slofjes aan. M’n ouders stelde wat vragen maar ik wist het ook niet.
  Uiteindelijk tilde ik hem uit de maxicosi want ik vond hem best groot. En toen kon hij al lopen en praten. (Hij liep erg moeilijk) en kon zelf vertellen dat hij uit Armenië kwam en op de natuurschool zat. En toen werd ik wakker.

  Esme
  Moderator

  In de auto rij je je eigen koers. Je maakt redelijk zelfstandig je keuzes. Mensen komen nog wel eens met problemen naar je toe. Een baby staat symbool voor vruchtbare ideeën.

  Het jongetje staat voor mannelijke eigenschappen. Deze moet je nog ontplooien. Iedereen heeft zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen. Vrouwelijke zijn bijvoorbeeld intuïtie, lieflijkheid, emotie, maar ook kattigheid en jaloezie. Mannelijke zijn competitief zijn, rationeel, krachtig zijn maar ook bemoeizucht.

  Koud zijn staat symbool voor het onbekende en dat het jongetje groot is, betekend voor jou innerlijke groei. De droom is als een soort spiegel, die je voor geschoteld krijgt. Elke personage in je droom is als deze spiegel. Armenië staat symbool voor oude tijden en herinneringen. Ben benieuwd of het herkenbaar voor je is.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">