Vluchten voor mensen met witte maskers

 • Auteur
  Berichten
 • Ari_
  Gast

  Hallo,
  Ik droomde er dus vannacht over dat ik rondliep in een of ander dorpje of in een stad maar er waren alleen maar bejaarde mensen. Het leek erop dat sommige van hen helemaal niet meer wisten wat ze aan het doen waren en er waren ook een paar zonder enige bekleding. Ik werd niet aangesproken en naarmate ik verder liep zag ik dat er een soort rij ontstond. Voordat ik het wist stond ik ook in de rij, zonder dat ik wist waarop ik moest wachten. Op een gegeven moment kwam ik beneden terecht en kreeg ik te horen dat het allemaal om een bepaalde vaccinatie ging. Toen besloot ik om meteen terug te gaan naar boven. Toen ik terug liep werd ik door iedereen aangekeken en een vrouw die mij tegemoet liep wilde mij tegenhouden, toen begon ik te rennen. Voordat ik het wist werd ik achterna gezeten door mensen met witte maskers, zo’n simpel wit masker van een gezicht. Ik werd gegrepen en ik begon te slaan en te schoppen uiteindelijk kwam ik boven en ik rende als maar door. Na een tijdje stopte ik om achterom te kijken maar tot mijn verbazing was er toen helemaal niemand meer te bekennen.

  Ik heb geen idee wat dit betekend?
  Ik ben erg benieuwd of iemand anders wel een idee heeft.
  Alvast heel erg bedankt.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Misschien was je wel in Benidorm. Het stikt daar van de oudjes. Ouder worden is wijsheid en genieten van vrije dagen. Maar het lichaam takelt ook af; lichamelijk en/of geestelijk. Oudjes worden ook kwetsbaarder en kunnen ze blootgesteld worden voor oplichters. Een vaccinatie wijst erop dat je sterk beïnvloed wordt door de opvattingen en wensen van anderen. De mensen met de witte maskers willen onherkenbaar zijn, maar toch hebben jou als mikpunt gemaakt. Het lijkt erop dat maatschappij je overvalt.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Ari_
  Gast

  Bedankt voor het meedenken!
  Vanmiddag zat ik ook na te denken over mijn droom en zocht ik naar iets herkenbaars.
  Ik ben nooit in Benidorm geweest maar het idee dat de maatschappij mij zou overvallen zou nog best een mogelijkheid kunnen zijn. Ik heb namelijk sinds kort een nieuwe baan in de plaatselijke buurtsupermarkt en er komt veel bij kijken. Ik krijg veel te maken met klanten en ik ben zeker veel onder de mensen (met name de wat oudere generatie). Zou dit een eventuele verklaring kunnen zijn?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">