Vliegtuig

 • Auteur
  Berichten
 • Elles 1972
  Gast

  Hallo,
  Wat betekent het als je droomt dat je in een vliegtuig zit waar je helemaal niet moet zijn? Ik zou met een groep mensen reizen en dacht dat ik in een bus was opgestapt, maar als ik goed om mij heen kijk zit ik in een vliegtuig dat ook al opgestegen is.
  Ik zeg het tegen de stewardess dat ik verkeerd zit en zij geeft door dat het vliegtuig weer moet landen.
  Daarna werd ik gelijk wakker waardoor ik weet dat deze droom belangrijk voor mij is.
  Is er iemand die kan uitleggen wat dit betekent? Vooral het gevoel dat ik ‘iets’ gemist had was erg aanwezig in de droom.
  Alvast bedankt.

  Esme
  Moderator

  Het vliegtuig staat symbool voor een levensreis, die je naar een hoger niveau wilt tillen. Je neemt hierbij wel een risico. Dat je in je droom in het verkeerde vliegtuig zit, duidt dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt of je loopt momenteel op je hakken. Het is beter om down to earth te blijven zodat je meer controle over de situatie kan genereren. Wanneer je hulp nodig bent vraag je daarom, want je spreekt de stewardess aan. Het missen komt omdat je een nieuw uitdaging wilt aangaan. Dit kan, maar blijf bij jezelf.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">