Vliegtuig staat in brand

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Hallo,

  Vannacht droomde ik dat ik samen met een man een vliegtuig bouwde van hout. Ik droomde met name dat we ons bezig hielden met de wielaandrijving en dat we mega trots waren toen dat werkte en dat de moter startte. We hadden nl alleen hout gebruikt. De man ging het vliegtuig uittesten. Hij steeg op! Ik vond het fantastisch! Maar plots verschenen er obstakels. Er was vuur en het vliegtuig moest daar over heen zien te vliegen. Daarbij zag ik ook dat er grote boomstammen in het vliegtuigje zaten, wat het zwaar maakte om op te stijgen. Hierdoor raakte het vliegtuig het vuur en het zette meteen vlam! Het vuur verteerde het vliegtuigje en hij stortte meteen weer neer.
  Ik was enerzijds blij dat het vliegtuig nog niet zo hoog gestegen was, want daardoor was de val niet zo heftig. Maar ik vond het wel zielig voor ons dat we zoveel werk in het vliegtuig hadden gestopt en dat het binnen no time weg was.

  Ebeline
  Gast

  De symbolische betekenis van een vliegtuig is in de meeste gevallen het behalen van belangrijke doelen.
  Als je met het vliegtuig neerstort betekent dit dat de tijd nog niet helemaal rijp is en dat je voorlopig nog even zult wachten op de dingen die je wilt bereiken.

  Dromen over vuur en brand staan eigenlijk altijd voor een grote verandering die vaak intuïtief aangevoeld wordt.

  Boomstammen heeft verschillende betekenissen o.a:

  Het vertegenwoordigt oude herinneringen, idealen, hoop en oude emoties. Het kan problemen en gevoelens indiceren die je nog niet goed hebt afgesloten.

  Wanneer je droomt over hout, suggereert dit dat je dood en emotieloos voelt vanbinnen. Je zou puur op de automatische piloot handelen en met de meute meegaan. Je zou ook simpelweg dingen kunnen doen voordat je er goed over nadenkt.
  Als je droomt dat je een stuk hout vormt geeft, duidt dit op een creatieve daad waaraan je kracht ontleent.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">