Vliegtuig salto’s

 • Auteur
  Berichten
 • Lina
  Gast

  Hallo,
  Afgelopen nacht droomde ik dat ik in een vliegtuig zat en die vloog wel heel erg steil de lucht in dat ik dacht van; klopt dit wel.. en later op de vlucht meer van dat soort rare en enge salto’s. Ook reden we een klein stukje door een winkelcentrum heen wat heel normaal was in m’n droom net zo normaal als een auto over een brug, en ik dacht nog wel apart dat die vleugels niks raken.
  Ik heb wel een vermoeden van wat deze droom kan betekenen aangezien ik laatst ook droomde dat ik in een achtbaan zat (ook best chaotisch) maar ik ben benieuwd naar jouw/jullie visie erop.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg.

  Lina
  Gast

  Hai Esme,
  Ik zou graag een uitleg willen
  Bedankt!

  Silke
  Gast

  Vliegtuigen hebben een betekenis van obstakels overwinnen en een grotere status of belang zult krijgen, als je de hele betekenis wil weten staat op deze site. Achtbanen hebben een betekenis van onstabiliteit. Je kunt beter beide even lezen op de site.

  Ik denk omdat je met een vliegtuig achtbaan bewegingen maakt, dat je ze moet combineren.

  Dus het zou kunnen dat je iets hebt overwonnen maar daardoor uit je comfortzone bent gegaan?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De achtbaan is de chaotische tour die je maakt in je leven. Vliegen staat voor “hoogvliegen” of “zweverigheid” of “op de tenen lopen”. De steile manoeuvre is een obstakel. Iets dat je moet overwinnen of ondergaan, wat je niet in de koude kleren gaat zitten.

  Het winkelcentrum is tevens symbolisch voor materialisme en de behoefte om bij te blijven met trends, rages en de nieuwste technologie. Het is voor jou niet om bij te blijven. De brug is een overgangsfase. Een verandering van de ene situatie in de andere. Dit zal positief uitpakken, want de vleugels raken niets. Ik denk als je een stapje terug doet, je beter in je vel gaat zitten.

  Lina
  Gast

  Hai,
  Ja een overgangsfase daar kan ik mij wel in vinden. Ik heb het gevoel dat ik persoonlijk ben gegroeid de afgelopen maanden door verschillende gebeurtenissen in positieve zin. Er gebeurt een en ander in het leven en dat gaat inderdaad niet in de koude kleren zitten. Ik merk dat ik dan ook meteen weer veel meer droom en ook onrustiger vroeger vond ik dat best vervelend maar nu zie ik de dromen niet perse meer als negatief ondanks dat ze vaak wel chaotisch zijn . Bedankt voor de uitleg

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">