Vliegende Droom

 • Auteur
  Berichten
 • Lucas
  Gast

  Hallo mijn vriendin heeft een droom gehad en we zijn benieuwd wat het betekent!

  Nou kijk eerst hadden we Gwn school enzo lessen en chillen met vrienden dit ging even door maar toen hadden we Engels en wij weren ineens in zo’n kamer gezet ik en mn vriend en dat was dus de Stenen vogelkooi met het net ervoor, dus wij er nog eerst uit mogen enzo om te spelen met andere ik was nog normaal maar toen werd alles super streng er waren heel veel enge wezens die de hele tijd op het plijn de wacht hielden allemaal in zwart wit en ik wilde als wasbeer uitbreken dus dat probeerden we door de tralies weg te schroeven maar er waren de hele tijd nonnen dus ik ging weer naar binnen toen was ik dus die papegaai en wist ik dat het een droom was mn vriend vogel ontsnapte eerst want hij was klein dus kon dat en toen gingen wij op onze manier eerst de water vogels en dan konden wij op hun landen ik was snel genoeg om de waak vogels te ontsnappen en ging vliegen een heel eind tot dat ik mijn vriend met het Chinese vuurwerk zag wat hij had gestolen we gingen dansen in het vuurwerk we waren klaar en ik krijg het nieuws te horen dat waar we nu staan de vroegere stad was waar mn vriendin woonden ik ga weer verder met wat eten en zie de boom waar ik en mn vriendin altijd zaten dus ik vind haar daar en we gaan samen vliegen omdat het niet veilig is we komen op een gegeven moment op een rustig dak waar we even zitten als de vogelvangers er zijn en ze proberen mij te vangen om zo terug te geven aan mn rijke baasje maar ik ga vliegen en we ontsnappen maar ik wist uit mn vorige droom dat ik niet zoderekt in de wereldbol moest gaan zitten want daar zouden ze me vinden dus wij nog een heel stuk verdere vliegen beetje eten gepakt onderweg en verder vliegen en toen werd ik wakker

  Esme
  Moderator

  School staat symbool voor levenslessen en chillen en Engels voor vrienden, communicatie en ontspanning. De stenen vogelkooi staat voor gevangen zijn. Steen is solide en hard.

  Een vogel mag niet in een kooitje leven, het moet buiten vliegen en dat is ook precies hetzelfde met de wasbeer die vast zit en dat hebben jongeren ook nodig, vrijheid. Wassenbeer staat voor wassen van je energie. Toch elke dag weer vers zijn van energie. Het valt niet altijd mee, wat het virus brengt zijn beperkingen met zich mee.

  De wezens is het onbekende. Je weet niet welke kant het opgaat. Hier is super streng zijn ook weer alle beperkingen. Een non staat voor braafheid, maar dat lukt niet (dansen en vuurwerk) altijd. Door al die maatregelen krijg met wroeging onder elkaar. De papagaai staat voor roddelen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">