Vlees/kip

 • Auteur
  Berichten
 • Doortje
  Gast

  Hoi ik droomde dat een vriend van mij een pak met hele dikke kipfilet stond uit te pakken. Hij deed het heel netjes en gooide de verpakking netjes weg. Het was rauwe kipfilet. Iemand een idee wat dit betekent?

  Esme
  Moderator

  Kippen vertegenwoordigen overmatig babbelen en roddelen. Luister goed naar wat anderen over jou zeggen, of wat jij over anderen zegt.

  Doortje
  Gast

  HOI Esme dank je wel. Ik merk geen roddels om me heen. Maar dat betekent niet dat ze er niet zijn natuurlijk! Bedankt! Groetjes van Doortje

  Esme
  Moderator

  Hoeft ook niet om roddels te gaan. Soms zijn dromen ook fantastische beelden. In je dagelijks leven heb je misschien iets meegemaakt met kipfilet en dat verwerk je dan in je droom. Rauw staat ook voor nieuw. Bijvoorbeeld rauwe ideeën. Maar een kip staat wel voor kakelen. Dus geroddel. Maar dat heb je overal. Dromen zijn soms, ach ja, zomaar beelden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">