Vis op de mat en ex met dik gezicht

 • Auteur
  Berichten
 • venaide
  Deelnemer

  Als ik een huis wil binnen gaan liggen er op de deurmat twee platte grijze vissen. Een kat probeert van eentje te eten. Dan zie ik dat het gebakken tongetjes zijn en denk dat het zonde is van die vis, wie gooit dat nu daar. Binnen ligt een neef van mijn ex met een mager gezicht op een bed. Hij is in het echte leven een harde werker, heeft hij die vis daar gegooid? Dan loop ik weg en zie langs de rand van een voetbalveld mijn ex staan. Wat doet juist hij bij een voetbalveld? Ik twijfel eerst maar loop naar hem toe en zeg iets korts tegen hem. Hij blijft rustig staan. Het valt me op dat zijn gezicht echt ontzettend dik is.

  venaide
  Deelnemer

  Ter aanvulling op bovenstaande, wat betekent vooral die vis op de deurmat en het dikke gezicht? Veel van mn dromen kan ik begrijpen maar deze twee..daar kom ik niet uit.

  Esme
  Moderator

  De deurmat is een voetveeg. In China zijn vissen een vruchtbaarheidssymbool omdat ze zoveel eitjes krijgen. Maar deze vissen worden als afval aan de kat gevoerd. De kat staat voor vrouwelijke energie. De symboliek van vruchtbaarheid kan staan voor nieuwe kansen of mogelijkheden. Maar hier worden de kansen niet aangegrepen of lukt het niet om tot ontwikkeling te komen. Wanneer vissen te lang blijven liggen, gaat het stinken. Ons reukorgaan geeft een belletje of etenswaren nog goed zijn of niet meer eetbaar zijn. De neef is mager symboliseert dat hij kansen afslaat, wat weer een spiegel voor jezelf is. Een groot hoofd staat voor zelfvertrouwen. Misschien een aandachtspuntje.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  venaide
  Deelnemer

  Hartelijk dank voor de uitleg, het is allemaal heel goed te plaatsen zo.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">