Videoclip

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Chey
  Gast

  Hii,

  Ik droomde dat een jongen waarmee ik vroeger af en toe gemeenschap had een videoclip aan het opnemen was. Hij ging dus een liedje opnemen buiten, wat heel raar was is dat hij intiem aan het doen was met zijn dubbelganger, letterlijk zichzelf, er was dus een 2e versie van hem, zijn dubbelganger gaf hem een kus op zijn hoofd en kuste hem daarna op zijn mond voor de camera. Opvallen was dat hij ineens kon zingen ook. Ik had hem een jaar niet gesproken en toevallig stuurde hij me vorige week een bericht waar ik niet op in ging.. ik vraag me af of het heeft te maken dat hij uit de kast moet komen of dat hij van zichzelf moet leren houden..

  Chey
  Gast

  Niemand??

  Esme
  Moderator

  Ik zal ‘m vanavond analyseren.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De dubbelganger is een dubbele kracht. Zingen staat symbool voor vrijheid. Een videoclip laat een verhaal zien. ‘k Weet de inhoud niet. Een kus staat voor samensmelting. In elkaar opgaan. Een prachtig gevoel en een mooie manier van intiem zijn. Alle fijne hormonen gaan synchroon. In het voorhoofd ligt je derde oog of zesde chakra. Het heeft dus te maken met de intuïtie. Dit kan hij accepteren of komt zijn ratio de kop op steken. Je zou kunnen uitzoeken wat het geval is. Dit komt in de droom niet naar voren. De droom komt van jou, dus zijn het gevoelens die onbewust in je droom bij jou naar boven komen. Voorspellingen zijn voor mij te zweverig. Je zou bijvoorbeeld je droom aan hem kunnen vertellen om er achter te zien te komen hoe het echt zit.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">