Verstopte doucheput

 • Auteur
  Berichten
 • Kiki
  Gast

  Ik heb raar gedroomd. Ik had ruzie met een witte Nederlandse jongen en schold hem uit.
  Ik was ergens wat mijn thuis moest voorstellen. Ik trek de wc door en het gaat mis. De wc trekt niet door en de hele wcput vult zich met water.
  Het stroomt over, er komt een drol poep uit die in de doucheput weg word gespoeld.
  Als ik in de doucheput ga graaien komt er allemaal schoon gewassen, fris ruikende kleding uit.
  De kleding ziet er netjes en ongekreukeld uit.

  De witte Nederlandse jongen trekt zich niks aan van onze ruzie en staat bij mij in de keuken, ongevraagd en onuitgenodigd. Er is nog iemand aanwezig.
  Ik had hem per slot van rekening opgesodemieterd.
  Ik vraag aan de Nederlandse jongen wat hij hier komt doen. Waarom hij persé hier wil zijn.
  Eindstand zeg ik hem dat als hij met mensen om wil gaan, het niet de bedoeling is dat er misbruik word gemaakt van elkaar maar dat hij meer waardering mag tonen

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De witte Nederlandse jongen is je onbekende kant. Het is een conflict met je onbekende zelf, waarmee ik bedoel; je angsten, emoties en de eigenschappen en vaardigheden die je nog niet ontdekt hebt.

  De wc is een plek waar je je afvalstoffen kwijt kan raken. De afvalstoffen zijn geestelijke troep, die je kunt lozen, zoals nare herinneringen, emoties en eigenschappen van jezelf waar je je aan ergert. Deze kun je niet goed kwijt. Je bent misschien een binnenvetter die zijn/haar gevoelens liever voor jezelf houdt. Daarmee kan het emmertje overlopen.

  Het lijkt erop, dat je er niet van houdt dat mensen zich te veel met je bemoeien, ook al is het goed bedoelt. De keuken staat symbool voor huis en haard, wat betekent dat je heel erg gesteld bent op de gezelligheid van je moeder en familie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">