Verschillende generaties vrouwen op trap

 • Auteur
  Berichten
 • Celine
  Gast

  Ik droomde deze week voor een tweede keer dat ik op een trap loop, mijn moeder en mijn oma zijn en blijven beneden en mijn dochter loopt voor me uit. Ik herkende de droom van een eerdere keer, lang geleden, toen was mijn dochter er nog niet en liep ik voor mijn moeder en mijn oma uit. Mijn oma en mijn moeder zijn overleden, mijn moeder pas een paar maanden terug. Wat zou dit kunnen betekenen en waarom zijn het alleen de vrouwen die zich op de trap bevinden?

  EsmeEsme
  Moderator

  Een trap heeft te maken hoe hoog je geestelijk niveau is. Wat je achter je hebt gelaten en de toekomst die je tegemoet ziet. De dochter, in werkelijkheid of niet, symboliseert je jongere “ik”. Wat lag er toe voor je en wat zal de toekomst geven? Jij heb dit reeds doorlopen. Nu ben je ook moeder, zoals toen je moeder was, maar was oma. Deze fase moet je nog ervaren en was je moeder in de fase, toen haar moeder nog leefde en moeder en oma was. Ik hoop dat het een beetje begrijpelijk is. Een mooie droom.

  Net als de 3 maandcycli namelijk de wassende maan, de maagd of de jonge vrouw die nieuw is in alle dingen. De volle maan, de moeder of de vrouw op haar hoogtepunt met ervaring. De afnemende maan, wijze vrouw of de oude vrouw die haar einde nadert. En nieuwe maan, de maagd, de jonge vrouw die nieuw is in alle dingen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">