verloving

 • Auteur
  Berichten
 • jorisrogier
  Bijdrager

  ik droomde dat ik verloofd was met mijn schoonzus. wat betekent dat ?

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Eson
  Bijdrager

  Hallo jorisrogier,

  Verloving is een vooraankondiging van een geliefde maar een verloving niet definitief en meteen bindend. Misschien voor jou een geruststellend idee ook omdat het je schoonzus is in de droom. Er kan altijd iets tussenkomen. Jouw vraag wat het betekend stelt meteen een wedervraag.

  Je schoonzus wat voor gevoel roept ze bij je op en waar staat zij symbool voor als je aan haar denkt. Het doet er niet zo toe dat zij in jou leven je schoonzus is maar ze staat ergens symbool voor in de droom wat wellicht bij jezelf nog in je onderbewustzijn is verborgen. De droom geeft je een boodschap om je bewuster te maken van dingen in je leven. Misschien heeft je schoonzus leuke karaktertrekken en wil je die ook wel graag hebben omdat je er een goed gevoel aan overhoudt. Het kan ook tegengesteld zijn. Ben benieuwd wat je ervan denkt want deze plaatsing is al een poos geleden en er was geen reactie maar de droom is net zo boeiend om er zeker aandacht te besteden. Heb geen benauwd gevoel dat je verloofd bent met je schoonzus want een droom heeft altijd een andere betekenis meestal als dat je denkt.

  Ik vind het leuk als je reageert want dat geeft je inzicht in jezelf.

  Lieve droomgroet,

  Eson

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">