verliefd?

 • Auteur
  Berichten
 • duvel
  Gast

  Ik droomde een tijdje terug dat ik naast een vrouw lag waar ik in de droom verliefd op ben.
  even later staat ze op en heb ik het gevoel dat m’n hart een beetje breekt. waarna ik mezelf toespreek dat ze alleen maar opstaat en dat ik er niets aan kon doen.
  Maar toch zat het niet lekker. alsof ik wist dat ik iets verkeerd had gedaan maar niet wist wat dan en alsof ik m’n geweten moest sussen.

  ik ben al eens eerder verliefd geweest op een klasgenoot maar daar heb ik niets mee gedaan. Ze heeft ook eens tegen mij gezegd dat haar vriendin (ze is gay, maar dat maakt niet uit want ik ben ook een meisje) op mij leek maar dat zij aardiger was.

  Enig idee waar de droom op sloeg? want ik zit nog met een boel vraagtekens

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De vrouw is een spiegel van jezelf. Je ontdekt hier in je droom je vrouwelijke kant. Iedereen heeft zowel een mannelijke als vrouwelijke kant. Waarvan vrouwelijk; zorgzaamheid, emotie, intuïtie enzovoort. Denk aan Narcissus een figuur uit de Griekse mythologie die verliefd werd op zijn eigen spiegelbeeld. Verliefdheid is een verslavend gevoel. Er komen allerlei hormonen vrij. Het is een manier om de voortplanting te bevorderen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">