verliefd op vrouw

 • Auteur
  Berichten
 • Sila
  Gast

  Er was een vrouw in mijn droom.Een vrouw die ik een keer gezien had en vergeten was , kwam in mijn droom.Wat er gebeurd is weet ik niet, maar toen s,morgens op stond moest ik aan haar denken. Ik de loop van de dag ben ik verliefd op haar geworden. Dit had ik niet onder controle . Het is gewoon gebeurd. Het rare is ik val helemaal niet op vrouwen, nog steeds niet, maar haar wil ik wel. Het duurt al 2jaar,en de liefde voor haar wordt alleen maar sterker. Ik verlang naar haar .Ik wil met haar vrijen, haar kussen. Ik ga er kapot aan. Kan iemand mij uitleggen wat de bedoeling is. Ik ben zelf ook ëen vrouw. Ik hebt het haar gezegd maar ze wil niet met mij praten en ook niets van mij weten.wanhopig!

  Esme
  Moderator

  Sila, de vrouw in je droom is een spiegelbeeld van jezelf. Je hebt behoefte aan koestering, liefde en begrip. Het is de kunt om alles van jezelf te accepteren, durven jezelf te zijn, ego loslaten, goed voor jezelf zorgen en inzien wat je waard bent, minder hard voor jezelf zijn, leef in het hier en nu, bewaak je grenzen. Kun je dit plaatsen?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">