Verliefd op onbekende man

 • Auteur
  Berichten
 • SammydroomtvaakSammydroomtvaak
  Deelnemer

  Hoi allemaal,

  In het ‘echte leven’ heb ik geen relatie maar afgelopen nacht heb ik gedroomd dat ik ontzettend verliefd was op een onbekende man. We liepen op een padje in een soort bos, maar het was geen donker bos, heel licht juist. Hij liep voor mij uit, en ik wilde naar hem toe gaan, maar hij liep juist om te plagen verder voor uit maar liet wel blijken dat ik naar hem moest komen. Toen was ik op een gegeven moment bij hem en sprong ik op zijn rug en voelde me super verliefd. Daarna waren we in een gebouw, nog steeds samen, hier waren wel ook andere mensen bij, nog steeds voelde ik me super verliefd. Toen ik wakker werd en nu nog steeds kan ik me weer helemaal zo ‘verliefd’ voelen. De man had een onbekend uiterlijk voor mij. Wat zou dit kunnen betekenen?

  Klinkt misschien een beetje vaag haha, maar misschien heeft iemand een idee wat het zou kunnen betekenen. 🙂

  EsmeEsme
  Moderator

  Er is een behoefte aan intimiteit en aandacht. Dit komt naar boven in een droom. Het bos is een plek van groei en natuur. Het is het lichtje in jezelf die het bos licht maakt. De man plaagt je, omdat je graag wilt, maar dat is de realiteit niet. Het onbewuste speelt met je.

  Het gebouw is als je huis. Een huis staat symboliek voor je omhulsel. Elke kamer heeft zijn functie en bevatten je eigenschappen en vaardigheden. Een gebouw is groot en koud. Je zou je wat eenzaam kunnen voelen. Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

  SammydroomtvaakSammydroomtvaak
  Deelnemer

  Dankjewel voor je reactie! xx

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">