Verliefd in mijn droom

 • Auteur
  Berichten
 • Hopeloze dromer
  Gast

  Ik heb een hele leuke droom gehad en in die droom is het net alsof er wel een half jaar in die droom zit en ik zou heel graag willen weten wat die droom betekent.

  Ik kwam in mijn droom een hele knappe jongen tegen op school.
  Ik noem hem ff J. Vrienden van J kenden mij al van mijn vorige school en zeiden tegen mij dat J mij leuk vind. Ze zeiden zijn naam niet maar ze wezen wel naar hem. Ook een paar mensen uit mijn klas kenden hem en zeiden ook al dat J verliefd was op mij. Ze zeiden dat echt ontzettend vaak. Ook kon ik op een bepaalde website zien wie in welke klas zaten. Ik ging bij die jongens die ik al kende kijken bij wie ze in de klas zaten en plots zag ik een foto van J. Die foto heb ik bewaard en ik merkte dat ik heel vaak naar die foto keek. Toen besefte ik dat ik verliefd op hem was. Daardoor was ik de hele tijd met hem bezig. Toen was het heel raar want ik droomde in mijn droom dat ik droomde over dat J mij verkering vroeg waar de halve school bij was. Ik vond dat heel leuk maar ook gênant. Daarna werd ik in mijn droom wakker van de droom dat J mij verkering vroeg maar in het echt droomde ik nog. (Ik weet niet goed hoe ik het uit moet leggen met die droom die ik in mijn droom droomde.) Daarna gingen we verhuizen. Meer dan 200 km weg van mijn school en van J. Toen wij in ons nieuwe huis woonde dacht ik nog elke dag en dan de hele dag ( dus 24/7) aan J. Ik kon hem niet los laten.

  J zag er in mijn droom uit als een lange jongen. Hij was 12/13 jaar maar hij zag er veel volwassener uit. Hij had blond haar, blauwe ogen en hij had best wel veel puistjes in zijn gezicht.

  Laat me alsjeblieft weten welke betekenis dit heeft en of ik zo iets ook in het echt mee zou maken maar dat het dan wel echt iets zou worden tussen mij en die persoon ( die in mijn droom J is.)

  Alvast bedankt!!

  Hopeloze dromer
  Gast

  Ik ken trouwens iemand in het echt die heel veel op J lijkt, hij was verliefd op mij en ik was veliefd op hem en ik zou ook willen weten of dat dat iets te betekenen heeft dat ik deze droom nu meemaak. Ik hoop heel erg op een reactie!!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">