Verlaten

 • Auteur
  Berichten
 • Lily
  Gast

  Hoi allemaal,
  Ik werd dus vannacht wakker en na eindelijk wat woelen viel ik weer in slaap, ik kan me niet precies herinneren hoe het eraan toeging in mijn droom, maar wat ik wel herinnerde is het gevoel dat het achterliet.
  In de droom zag ik gezichten die ik niet herkende terwijl ze zo bekend voelde alsof het op het puntje van m’n tong lag maar er net niet bij kwam, het gebeurde zo dat ik ze allemaal een voor een zag verlaten en zonder het te zien wist ik dat ze overleden, ik snap zelf niet wat er precies gebeurde en kan het me niet duidelijk herinneren, maar toen ik wakker werd rilde ik zo erg terwijl het niet koud was, mijn hart klopte als een gek en het enige gevoel dat over was was het gevoel van verlatenis gevuld met lichte pijn in mijn hart.
  Ik weet niet wat er precies gebeurde, maar het was nog nooit zo erg geweest (mijn dromen)
  Iemand raad?

  EsmeEsme
  Moderator

  Een gezicht in een droom heeft te maken met je identiteit of dingen die herkenbaar voor je zijn. Onherkenbare gezichten zijn de zaken van het onbekende. Het kan ook gaan over je eigenschappen die je van jezelf niet tof vindt. Denk aan boosheid, kattigheid, jaloezie of woede. Het gaat hier om negatieve eigenschappen. Maar negatieve eigenschappen hebben ook een doel. Ze beschermen je namelijk. Dat je over overledenen droomt zijn angsten of onzekerheid. Misschien vind je de onbekende kant van de andere dimensie ook wel interessant, maar maakt je eigenlijk toch weer bang. Ik ben benieuwd naar je feedback.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">