Verlaten huis

 • Auteur
  Berichten
 • Robin
  Gast

  Hallo allemaal,
  Ik heb vannacht een super vage droom gehad. Het begon in een soort ondergronds gebouw waarin mijn collega’s, mijn beste vriendin en ik zaten opgesloten. We moesten er zo snel mogelijk uitkomen. Mijn beste vriendin en ik hebben op een gegeven moment een soort uitgang gevonden naar beneden waarna we terecht kwamen in een verlaten huis. Alle meubels stonden er nog, inclusief eten in de kastjes en kleding aan de rekken. Er had net 10 minuten geleden iemand kunnen vertrekken. We roepen mijn collega’s en lopen door het hele huis om rond te kijken en sprinten daarna naar boven om op de hoogste verdieping in het grootste bed te slapen. Mijn beste vriendin begint ineens te praten over dat ze iets in het bed ziet/ voelt liggen. Dit ontken ik eerst heel erg lang waarna ik de dekens omhoog haal en een mega bloedvlek zie liggen van een moord. Ik spring uit het bed om iedereen te vertellen dat er een moordenaar rondloopt, maar niemand wil luisteren. Ik probeerde uit het huis te komen maar er was nergens een deur. Ik heb de politie proberen te bellen, maar die namen me niet serieus en konden niet helpen omdat er geen ingang was. Na lang paniek zaaien werd ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een gebouw of huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. De ruimtes of kamers bevatten je eigenschappen en vaardigheden. Elke ruimte of kamer heeft een functie. Het ondergrondse is het onbewuste of onbekende. Je vriendin is je steun in de droom een spiegel van jezelf. Je positief sprekende engeltje op je schouder. Je zit ergens in vast. Je kan ook vast zitten in vooruitgang en ontwikkeling door stress of niet goed in het vel zitten. Het gebouw lijkt op een labyrint. Het is als een soort puzzel die je op moet lossen.

  Het huis dat verlaten is lijkt op een gevoel van een soort eenzaamheid of in de steek gelaten zijn in bepaalde situaties. Alsof je aan je lot wordt overgelaten. Het bed is een intieme plek. Hier kom je tot rust en bewaar je je geheimen. Moorden staat voor ontdoen van bepaalde zaken. In paniek kun je niet handelen. Er ontstaat dan een blokkade. Je zou kunnen leren om tot 10 te tellen, je rust te nemen en rustig verder te bedenken hoe je problemen kunt oplossen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">