verkeerde kant op varen

 • Auteur
  Berichten
 • michelle
  Gast

  mijn droom vannacht ging over het feit dat ik met militairen in een klein bootje zat. ik zat op een tweetak, de ene kant was onstuimig en vol grote boten, de andere kant rustig en wat kleinere bootjes.
  ik had een kaart bij me en die vertelde me dat ik de onstuimige kant op moest om naar het eindpunt te komen en de rustig kant kon ik niet uithalen of ik ook op eindpunt ging komen.
  ikzelf wilde het onstuimige pad kiezen maar de rest in de boot wist me te overtuigen het niet te doen.
  als gevolg daarvan raakten we eerst vast aan een strandje, toen we omkeerden namen we weer een zijtak en merkte ik dat we helemaal om moesten en was het nog onduidelijk of we wel verder konden.
  ik raakte geïrriteerd en zei dat ik gewoon naar mn gevoel had moeten luisteren. maar we gingen door.

  toen werd ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  michelle
  Gast

  graag een analyse :-)

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De militairen symboliseren dat je voorbereid bent om voor een kwestie te vechten waar jij in gelooft en zo je normen en waarden te verdedigen. Het bootje brengt je naar die fase. Het gaat alleen niet over rozen en moet je er wel wat voor doen. Er zijn ups en downs en in het onstuimige pad zijn de obstakels waar je mee te maken hebt. Het strandje is de grens van het bewuste (aarde) en het onbewuste (zee). Deze kanten ben je aan het onderzoeken.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">