Veranderen van lichaam

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Astrid
  Gast

  Hallo allemaal,

  Deze nacht had ik een vreemde droom. Ik en mijn vriend hadden het gisteren over spiritualiteit, waar we in geloven en wat een beetje naar is.
  Hij vertelde mij dat hij ingewijd is bij de witte Wiric heksen, maar nooit echt iets heeft meegedaan bij hen en dat hij inderdaad wel in enkele dingen gelooft.
  Daarop kreeg ik volgende droom (nacht van 15/05 op 16/05). Ik en hem waren zijn tuin aan het doen. Samen waren we langs elkaar aan een struik bezig, op een bepaald moment kijk ik om naar hem en zie ik hem als kind naast me zitten. Een jongetje van 5 – 6 jaar. Ik wist niet echt wat ik zag, dus ik zei hem dat ik hem als kind zag. Hij veranderde terug naar zijn normale zijn. Wat later zitten we binnen bij zijn thuis, op dezelfde manier hoe we ook altijd aan tafel zitten. Enkel zaten we nu in 2 fauteuils, net hetzelfde. Zijn blik naar het Noorden en dat van mij naar het Oosten. Bij dat ik terug naar hem kijk verandert hij in een oude man. Witte haren, ronde buik. Ik suggereer naar hem (heb zijn vader nog nooit gezien, en dit gaat ook niet gebeuren) dat ik zijn vader zie. Hij spreekt me aan met zijn normale stem dat het zijn grootvader is. Hij verandert weer naar zijn normale ik.
  Ik vraag hem of hij ook een spirituele gave heeft, als reactie toont hij mij een raam dat open staat. Er fladdert een vogeltje voor. Gek, maar ineens was er een hond (hijzelf heeft enkel een kat), en die laat hij door het raam springen naar het vogeltje. Ik zei hem dat ik het niet goed zag, omdat het wat donker was. Hij liet de zon door het open raam schijnen.
  Diezelfde avond brengt hij mij naar mijn auto die gek genoeg op een parking stond en niet bij zijn thuis. Hij zet me af en we waren nog wat samen. Ineens kwamen er veel mensen rond ons staan, dus gaf ik hem een kus en vertrok met mijn auto.

  Ikzelf weet niet wat ik hieruit moet halen, kan iemand mij misschien helpen?
  Bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">