Vastzitten in onderwater attractie

 • Auteur
  Berichten
 • Djinny
  Gast

  Ik heb nu 2 nachten op rij dezelfde droom gehad. Dat ik in de Vliegende Hollander ga (die er overigens niet op lijkt, maar in mijn droom is het de Vliegende Hollander). Vervolgens ga ik in die attractie en hoort ie dus op t laatst op het water te eindigen met een leuke splash etc. Echter, gaan in mijn droom dus de karretjes volledig onder water en zit ik vast, ik kom hier dan dus wel weer uit maar alsnog; eng.
  De tweede keer dat ik het droomde, zat ik in de attractie en toen zei ik tegen degene naast me iets van; vorige keer zat ik hierin vast! En er gebeurde precies hetzelfde; karretjes volledig onder water en liep vast.

  Omdat ik deze droom nou 2 keer op rij heb gehad blijft het in mijn hoofd rondspoken.

  Ebeline
  Gast

  Een attractie geeft vaak aan dat je meer ruimte mag hebben voor vrije tijd. Lekker chillen en ontspannen.

  Je blijft onder water vast zitten suggereert dat je overweldigend bent door je eigen emoties ,mist controle over jouw leven. Wellicht ben je te betrokken in een bepaalde situatie.

  Graag jouw feedback omdat ik hiervan leer. Gr Ebeline

  Djinny
  Gast

  Ik heb op zich veel vrije tijd, maar zou het soms nuttiger willen besteden.
  En ik zou eerder graag wat anders willen met mijn leven dan wat ik nu doe. Misschien dat ik op die manier de controle dan mis.
  Bedankt voor je reactie
  Groetjes, Djinny.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">