Vast gebonden overvallen mannen opstraat

 • Auteur
  Berichten
 • ChangeChange
  Deelnemer

  In een droom kwam ik op een punt dat ik in een straat terecht kwam. Ik kon niet verder omdat er 2 vastgebonden mannen op straat.lagen.. Voorbij deze mannen in de straat was deze helemaal geblokt met allemaal spullen. Het leek alsof deze door hun overvallers achter gelaten waren. Ik wilde hun armen losmaken. Maar had geen mes bijme en ik ging naar een huis direct nabij aan de zijkant. Ik keek door het raam en zag dat er mensen binnen waren. Ik klopte op het raam en wenkte de man te komen. Hij was ongeintereseerd en niet van plan om maar beweging te maken. Ik maande hem en zei dat er mannen op straat lagen en ik een mes nodig had.Hij kwam uiteindelijk en ik vroeg of iemand al het allarm nummer gebeld had. De man was bereid mij te helpen maar hij vroeg ineens of ik hem wilde helpen spullen uit zijn vrachtwagen te halen. In de tussentijd was de staat helemaal vol gelopen met mensen.

  EsmeEsme
  Moderator

  De droom staat voor het gevoel buitengesloten te zijn, remmingen en verboden. Je maakt jezelf wijs dat het aan de omgeving ligt maar eigenlijk ben je zelf degene die het veroorzaakt. Een belangrijk deel van jezelf niet tot leven laat komen. Er heerst een ja-maar houding waarbij je misschien wel wilt maar jezelf afremt en beperkt door je angsten. Er is iets waardevols in jezelf wat je onderdrukt of kan het zijn dat je ergens tijdelijk van af ziet omdat dat, om bepaalde redenen, beter is.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">